A Christmas message from the European Citizen's Initiative to End Ecocide in Europe
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser.
End Ecocide in Europe

Een vrolijk kerstfeest gewenst!

Pak nu de cadeautjes uit die we voor jou en je kinderen bieden.

Een gezonde planeet, schone lucht, schoon water en gezonde voeding – het verbieden van Ecocide zal dit niet alleen voor jou verzekeren maar ook voor de generatie van onze kinderen. Laat het vandaag nog gebeuren! Teken op www.endecocide.org en stuur dit door naar tenminste 10 andere mensen.

In het teken van deze geweldige gelegenheid wensen we veel blijdschap, gezondheid en een gelukkige toekomst voor jou en je dierbaren.

Dezer dagen reizen velen grote afstanden om bij elkaar te kunnen zijn, om bij hun derbaren te kunnen zijn.

Het mooie dat deze feestdagen ons brengen kan niet los worden gezien van alle rijkdommen die de aarde ons geeft. Ons voedsel, schone lucht, schoon water, energie, materialen en ongelofelijk veel schoonheid. De aarde heeft lang voor ons gezorgd, maar nu loopt die zorg gevaar. Het is tijd dat we de aarde in bescherming nemen. We beseffen dat het geen vanzelfsprekende luxe is, we zijn allen afhankelijk van de diensten die de aarde ons levert en we hebben allemaal evenveel recht om ervan te genieten. Zowel in het heden als de toekomst.

Wij hebben de mogelijkheid om een verandering teweeg te brengen. We moeten verantwoordelijkheid nemen voor de gevolgen van onze acties. Geef dit jaar een speciaal cadeau aan je geliefden.

We nodigen je uit om je liefde en zorg te delen. Geef rechten aan de aarde en geef het een speciaal kerstcadeau. Teken het burgerinitiatief en vraag anderen het te tekenen.

Wat een fantastisch cadeau zou dat zijn. Een waarlijk ‘vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar’; om de wonderen der natuur te waarborgen voor ons en de kinderen van de toekomst.

Vrolijk kerstfeest voor de aarde,
www.endecocide.org

Copyright © 2013, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.org
 unsubscribe from this list