Ενα μήνυμα απο την πρωτοβουλία πολιτών 'Ας Σταματήσουμε την Οικοκτονία στη Γη'
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα δεν εμφανιζεται σωστά?
Δείτε το στον browser σας or choose a different language.

Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις που αφορούν στα Δικαστήρια για την εξάλειψη της οικοκτονίας και το κάλεσμα μας για στήριξη της χρηματοδότησης της αίτησης μας για την πρόκληση ‘Αdvocate Europe’.

Αίτηση για τη χρηματοδότηση για την πρόκληση ‘Advocate Europe’

Το End Ecocide έχει καταθέσει αίτηση χρηματοδότησης στην πρόκληση ‘Αdvocate Europe’, που αποσκοπεί στη στήριξη αυθεντικών και διεθνών projects. Tα projects που επιλέγονται από την επιτροπή θα χρηματοδοτηθούν με ποσό που φτάνει μέχρι και τα €50,000. Επιπρόσθετα, τα τρία καλύτερα projects που που θα επιλεχθούν από την κοινότητα θα χρηματοδοτηθούν με ποσό που φτάνει τα €5,000.

Μπορείτε να μας στηρίξετε με τη ψήφο σας ακολουθώντας αυτό το σύνδεσμο
Για να μπορέσετε να μας στηρίξετε, απαραίτητο είναι αρχικά να εγγραφείτε. Η εγγραφή μπορεί να γίνει μέσα σε δύο μόνο λεπτά.
Η στήριξη σας μέσω ψήφου μπορεί να γίνει μέχρι τις 15 Μαρτίου 2015.
Στηρίξτε μας τώρα και μοιραστείτε το με τους φίλους και οικογένειά σας!

Ενημέρωση αναφορικά με τη Δίκη εναντίον της Μονσάντο

To End Ecocide δουλεύει σε συνεργασία με διάφορους εταίρους για τη Δίκη εναντίον της Μονσάντο, που πρόκειται να διεθαχθεί στη Χάγη μεταξύ 12-16 Οκτβωρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη δικη μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.monsanto-tribunal.org/

Όπως καταλαβαίνετε, η οργάνωση μιας δίκης εναντίον μιας κολοσσιαίας εταιρίας όπως η Μονσάντο, απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά και οικονομικούς πόρους. Η όλη προσπάθεια θα χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από τους πολίτες και τους εμπλεκόμενους μη κυβερνητικούς οργανισμούς. Μπορείτε να συνεισφέρετε κι εσείς και να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: http://www.endecocide.org/donate-monsanto-tribunal

Δικαστήριο για τα δικαιώματα της φύσης, Δεκέμβριος 2015, Παρίσσι

Αναφορικά με το Δικαστήριο για τα Διεθνή Δικαιώματα της φύσης που διεξήχθη στο COP21 στο Παρίσσι το Δεκέμβριο, περισσότερα από 1,000 άτομα παρεβρέθηκαν και συμμετείχαν στο Συνέδριο, όπου 80 ειδικοί από περισσότερες από 30 χώρες παρουσίασαν τις υποθέσεις τους που αφορούσαν περιβαλλοντικές παραβιάσεις, όπως οι πετρελαιοκηλίδες, τα κλιματολογικά εγκλήματα και πολλές άλλες. Οι υποθέσεις βασίζονταν στη Διεθνή Σύμβαση των Δικαιωμάτων της Φύσης και στις σχετικές τροποποιήσεις για την Οικοκτονία, όπως έχουν προταθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Μπορείτε να δείτε όλες τις υποθέσεις και παρουσιάσεις με μεταφράσεις σε Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά στους ακόλουθους συνδέσμους:
Μέρα πρώτη: http://www.naturerights.com/blog/?p=1430
Μέρα Δεύτερη: http://www.naturerights.com/blog/?p=1530

Θέσπιση περιβαλλονιτκού εγκλήματος στη χώρα σας – Πώς μπορώ να φέρω την αλλαγή;

Ένα περίπου χρόνο πριν, την 19η Μαίου 2015, η Γερουσία εξέδωσε τελική έγκριση για την προστασία του περιβάλλοντος και εγκλήματος κατά του περιβάλλοντος στην Ιταλία. ΟΙ σχετικές πρόνοιες αναφορικά με τα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος παρατείθενται σε ξεχωριστό Κεφάλαιο στον Ποινικό Κώδικα, εισάγοντας εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος, η περιβαλλοντική καταστροφή, ο παρεμποδισμος ελέγχων και η παράλειψη απολύμανσης. Η νομοθεσία προνοεί μέχρι και 15 χρόνια φυλάκιση στους αδικοπραγούντες/ ρυπαίνοντες. Αυτό είναι αδιαμφησβήτητα μια τεράστια νίκη έπειτα από 20 χρόνια αγώνα. Μπορείτε κι εσείς να ακολουθείσετε το παράδειγμα αυτό και να ξεκινήσετε ανάλογη εκστρατεία για τη θέσπιση του περιβαλλοντικού εγκλήματος στη χώρα σας, δημιουργώντας μια τοπική ομάδα End Ecocide. Για περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Copyright © 2016, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list