Un mesaj de la Inițiativa Cetățenilor pentru a pune capăt Ecocidului pe Pământ
Nu este acest email afișat corect?
Deschideți-l în browser-ul dvs. sau choose a different language.

Noutati din campania Ambassadors Day

Dragi sustinatori si voluntari,

o alta luna extrem de incarcata a trecut pentru echipa Noi tari se alatura campaniei noastre , din toata colturile lumii si devenim tot mai puternici, pe zi ce trece. Avem motive , deci, sa fim extraordinar de optimisti! Sosesc primele vesti dinspre campania noastra « Ambassador’s day » - Ziua Ambasadorului- la care v-am invitat sa participati. Adresam multumiri speciale Mihaelei pentru diseminarea informatiei legata de aceasta campanie.

Reprezentantii a numeroase tari europene sunt constienti de importanta cauzei noastre si ne sustin. De aceea suntem extrem de mandri de toti cei care ne-au sustinut , in mod voluntar, pana acum si care ne sustin in continuare in raspandirea mesajului nostru. Daca sunteti interesati sa intrati in contact cu ambasadorii din tarile voastre, ne puteti contacta la adresa de mail maja@endecocide.eu si puteti citi detalii despre campanie in newsletterul precedent

Pregatind calea catre Paris - cum puteti ajuta!

Pe 4 iunie Thomas a participat la o conferinta, impreuna cu Friends of the Earth Europe si Greenpeace Elvetia, pentru a discuta cai de colaborare, in perspectiva COP21 si a subliniat cateva idei legate de mobilizarea a cat mai multi oameni. Suntem in discutii cu cateva mari platforme de petitii pentru a ne sustine in toamna, cand planuim relansarea campaniei noastre.

In acelasi timp incercam sa ne facem auziti de sefii de state si vom avea o astfel de oportunitate cu ocazia conferintei care va avea loc la Kinshasa, Republica Democratica Congo, la sfarsitul lunii iunie. Conferinta reprezinta un eveniment extrem de important pentru miscarea noastra, deoarece mai mult de 10 reprezentanti ai statelor africane vor fi prezenti, iar noi avem nevoie de sustinerea a cat mai multor tari in demersul nostru de a amenda Statutul de la Roma si a introduce o noua crima, cea impotriva mediului.

De aceea avem nevoie de ajutorul vostru, acum. mai mult decat oricand. Toate cheltuielile legate de deplasarile membrilor echipei noastre sunt auto-finantate, neavand alte surse de venituri. Multi dintre voi ati facut déjà donatii si va suntem foarte recunoscatori pentru asta ! Dar, pentru ca Valerie, Thomas si Kofi sa ajunga in Republica Democratica Congo, avem nevoie de cel putin 5000 de euro pentru transport.

Stim ca multi dintre voi au diverse abilitati, de aceea apelam la cei dintre voi care au experienta in strangerea de fonduri si care ar putea sa ne ajute, sa-l contacteze pe Thomas la et@endecocide.eu.

 


 

Fiecare mana de ajutor conteaza si poate ca asta este ocazia voastra sa participati activ si sa faceti ca drumul catre COP21 si o lume fara Ecocid sa devina realitate

Copyright © 2015, www.endecocide.org, Toate drepturile rezervate.
Ați primit acest email după ce v-ați înregistrat interesul dumneavoastră
in sprijinirea noastră la www.endecocide.eu
  dezabonați-vă de la această listă