A message from the Citizen's Initiative to End Ecocide on Earth
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser or choose a different language.

Pregled dogodkov po dnevu ambasadorjev

Dragi podporniki in prostovoljci,

End Ecocide ekipa je preživela še en Države širom sveta se nam pridružujejo in z njimi postajamo močnejši dan za dnem. To nam daje ogromno upanje! V prejšnjem glasilu smo vas povabili k sodelovanju na Dnevu ambasadorjev, po katerem k nam že prihajajo prva poročila. Posebna zahvala gre Mihaeli za širjenje informacij o ekocidu.

Predstavniki držav po Evropi se zelo dobro zavedajo, kako pomemben je naš namen in nas pri tem trdno podpirajo. Ravno zato, smo izjemno ponosni na vse naše prostovoljce, ki so nam pomagali do sedaj in nam še vedno pomagajo širiti sporočilo! Se nam želiš pridružiti tudi ti pri pogovoru z ambasadorji v tvoji državi? Pošlji mail na maja@endecocide.eu in preveri podrobnosti sodelovanja v prejšnjem glasilu

Tlakovanje poti do Pariza in kako lahko TI pripomoreš!

4. junija se je Thomas udeležil konference v družbi Friends of the Earth Europe in Greenpeace Switzerland z namenom razprave o nadaljnem sodelovanju ob prihajajočem COP21 decembra letos. Pripravili so tudi oris idej, kako učinkovito mobilizirati karseda veliko število ljudi. Dogovarjamo se že tudi z velikimi platformami za peticije, da nas podprejo jeseni pri (ponovnem) zagonu naše kampanje.

Prav tako vlagamo veliko naporov, da bi bili slišani s strani predstavnikov držav in že junija bomo imeli odlično priložnost za to, na prihajajoči konferenci v mestu Kinšasa, v Demokratični republiki Kongo. Gre za zelo pomemben dogodek za naše gibanje, s predstavniki več kot 10-ih afriških držav, saj podrebujemo podporo čim večjega števila le-teh pri našem poslanstvu dopolnitve Rimskega statuta - dodati ekocid kot peti zločin proti človeštvu.

Sedaj bolj kot kdajkoli prej potrebujemo vašo finančno pomoč. Vsa potovanja naših članov so navadno samo-financirana, saj nimamo drugih virov. Veliko vas je že doniralo in za to smo vam neizmerno hvaležni! Vendar, če želimo, da Valerie, Thomas in Kofi odpotujejo v Demokratično republiko Kongo, potrebujemo najmanj 5.000 € le za letalske karte do in iz Kinšase.

In ker dobro vemo, da je zunaj veliko prostovoljcev in podpornikov z različnimi spretnostmi, pozivamo vse zainteresirane z izkušnjami v pridobivanju sredstev (fundraising), ki bi nam želeli pomagati, da kontaktirajo Thomasa na et@endecocide.eu.

 


 

Vsak par rok pomaga in morda je ravno sedaj, vaša priložnost za aktivno participacijo na COP21 in da naredimo svet BREZ ekocida realnost!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
You have received this email after registering your interest
in supporting us at www.endecocide.eu
  unsubscribe from this list